Skip to main content

Spådom / reading – Hva bringer fremtiden?

Når du ønsker en spådom/reading fra en av våre klarsynte, skal du måtte slippe å fortelle alt først!

En ekte klarsynt trenger ikke en detaljert informasjon på forhånd om hva du vil vite. Temaer du ønsker belyst er godt nok Vi vet minst mulig om nåsituasjonen når vi ser, og vi vil alltid kunne fortelle noe om nåsitasjonen som stemmer (som vi umulig kan vite fra før). Dette medfører at den som blir spådd får tillit til den klarsyntes evner. Det er alltid lettere å ha tillit til en spådom når man blir fortalt detaljerte forhold utifra fortid/nåtid som beviselig stemmer. 

Du vil føle deg mer avslappet og rolig når du får en lesning/spådom av en av våre klarsynte healere (fremfor en vanlig klarsynt). Sannsynligvis vil du se at du får et annet og mer positivt perspektiv på ditt eget liv. Din fremtid er selvsagt helt avhengig av din egen bevisstgjøring av deg selv og dine muligheter.

Positive tanker

Positive tanker er av lyset. Når du tenker positive tanker tiltrekker du deg mer positivt og kan skape deg det livet du virkelig ønsker. Til og med negativt karma kan velges bort ved hjelp av positive tanker og healing.