Skip to main content

Jobb - Karriere

Alle fortjener å ha en god jobb og karriere! Dette er som hovedregel årsaken til vår økonomiske situasjon. Mange tilbringer flere timer på jobb enn privat, men dessverre er det mange som forblir lenger enn nødvendig i jobber som ikke er bra for en.

Blir jobben overhengende preget av misnøye og negativitet vil det etterhvert kunne påvirke helsesituasjonen, og så er man i en vond sirkel. Livet er for kort til å forbli på steder man ikke trives. Det er viktig ved valg av jobb at man følger hjertet sitt og tør å ta noen sjanser. La ikke penger/lønn bli avgjørende faktor. Velger du etter hjertet ditt vil du få det bedre og gjøre en mye bedre jobb og de rundt deg også bli mere fornøyd og da vil avlønning komme i samsvar med dette.

Mange tviholder på jobber de egentlig burde vært ute av pga. frykt for ikke å finne noe bedre. Dette er et dårlig utgangspunkt, fordi det skaper ikke mobilitet i arbeidsmarkedet. Når du skal bytte jobb er likevel "timing", dvs. tidsperspektivet viktig.

Våre synske går inn og ser både på nåværende jobb og eventuelle nye jobber for å se om disse kan være noe for deg. Vi har svært gode tilbakemeldinger også på tidsperspektivet her.

Våre klarsynte forholder seg til astrologi, stjernetegnene, månefaser og tidsperspektivet i alle lesninger.

Kontakt våre klarsynte for å få klarhet i om og evt. når det ligger fremgang i jobb for deg.

Ring 79 000 390 og be om å få snakke med en spirituell veileder.

Se våre priser og betingelser.