Skip to main content

Økonomi - Pengeglede

Sliter du med økonomien og mener at økonomi og penger er et problem? Føler du deg grådig og usympatisk hvis du vil ha mye penger? Er du av den oppfatning av at det finnes grenser for hvor mye penger du kan tjene? Har du overfokusering på at penger løser alle dine problem?

Igjen så er det slik at når det gjelder økonomi, så blir du det du tenker, du får det du ønsker deg, hvis du bare er mottakelig og åpen. Tenker du rikt, så blir du rik. Det er dessverre slik fremdeles at ordtaket "Det er dyrt å være fattig" stemmer. Rike mennesker får mere (ofte gratis) og ting blir ofte billigere hvis man har penger! Rike mennesker, som ikke er pengegriske, opplever som regel at det meste faller på plass og at penger og muligheter bare "kommer til en".

Med en klarsyntlesning kan vi se på hvilke pengeenergier du legger til grunn for din økonomiske situasjon. Alle kan være velstandsbevisste og kreative mennesker som utnytter de muligheter som universet byr på. (Se universelle lover). Det handler om å tørre å ta sjanser og tenke og handle riktig. Pengesorger har ingenting å gjøre med hvor mye penger du har...

Det kan være en idè å ringe en av våre synske for å ta en utsjekk på hvilke energier du legger til grunn for din økonomiske situasjon og se om og hvordan den vil endre seg.

Våre klarsynte forholder seg til astrologi, stjernetegnene, månefaser og tidsperspektivet i alle lesninger.

Ring  79 000 390 og be om å få snakke med en spirituell veileder.

Se våre priser og betingelser.