Skip to main content

"Det er så merkelig, men jeg begynner å føle meg bedre"

For et par år siden fikk nevøen min plutselig en mystisk hudsykdom. Det begynte med kviser i ansiktet, som etterhvert ble ganske mange.

Over tid ble de til store byller, og spredte seg til skuldrene og øvre del av ryggen. Legene skjønte ingenting, og medisiner og salver ble utprøvd til ingen nytte. Ettersom månedene gikk ble det bare verre og verre, og smertene ble store. Han greide nesten ikke ha klær på, og greide ikke å ligge. Han satt på en krakk for å prøve å sove! Han skulle snart i militæret som han hadde gledet seg til. Psykisk og fysisk ble dette en påkjenning, for han så rett og slett ikke ut. Han holdt seg mye hjemme og var både utslitt og knust...da han reiste i militæret sendte de ham rett hjem igjen. Han fikk beskjed om å komme tilbake om noen måneder, og var han ikke bedre da måtte han glemme utdanningen. Hele verden hans raste sammen. Han var så fortvilet og hadde så enormt med smerter, og det var ingen hjelp å få! I desperasjon og hemmelighet kontaktet jeg Ariane. Jeg sendte en kort mail der jeg forklarte hva som skjedde, og ba om hjelp. Hun svarte nesten med en gang, og vi avtalte tid for healing samme dag! Da jeg ringte sa jeg litt om situasjonen, men ikke alle detaljer. Jeg sa ikke at han hadde byller andre steder, men hun så ryggen og skuldrene. Hun så også at han satt på en krakk og gråt. Det hadde jeg heller ikke fortalt! Vi utførte healingen sammen, og jeg sa ingenting til nevøen min. Dagen etter ringte min mor og spurte han hvordan det gikk. "Det er så merkelig, men jeg begynner å føle meg bedre" sa han!!! Og ettersom tiden gikk forsvant etterhvert alle byllene!!! 

I dag er han helt frisk, og har fått fast jobb i militæret allerede 😀 Han er så flink! Han er litt arrete i huden, men ellers er han helt fin! Jeg er evig takknemlig for at Ariane stilte opp så fort og hjalp oss. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er ❤

Jeg har også fått utført healing på meg selv, samt husrens. Det var i en av samtalene våre at vi kom inn på at jeg sliter en del med hodepine, og klarer aldri å lade batteriene skikkelig. Hun oppdaget gnomenergi i huset mitt, og mente dette kunne være med å tappe meg for krefter. I tillegg sover jeg urolig og våkner flere ganger om natten. Jeg er ikke redd eller noe, bare våkner og blir irritert fordi jeg blir så uopplagt av urolig søvn. Vi avtalte at vi skulle utføre både husrens og healing ved en senere anledning.

Et par uker etter det skjedde det noe ubehagelig.... Sønnen min har ofte klaget på at han er redd på rommet sitt for han ser og hører ting. Jeg har feid det bort med at det er bare tull, og unskyldning for å ligge sammen med meg i sengen. Jeg er alene med ham, og han er 6 år. Han kom som vanlig ned på mitt rom i løpet av natten, og jeg sovnet like fort igjen. Morgenen etter spurte han om jeg husket hvor redd han ble da jeg stirret på ham. "Har jeg stirret på deg?" spurte jeg. "Ja jeg trodde du gjorde det. Jeg åpnet øynene og du sto over meg i sengen og stirret på meg. Jeg ble så redd at jeg dro dyna over hodet og spurte om du stirret på meg, men du sa nei." Jeg kjente at jeg ble sånn kvalm-redd! "Åja, nei du har nok bare drømt" sa jeg. Den dagen tenkte jeg så på Ariane, og at det nå måtte utføres husrens! Dagen etter får jeg plutselig mail fra Ariane! Hun lurte på om vi kunne ta husrens! Da vi ringtes rett etterpå spurte hun om jeg hadde tenkt på henne, for hun finn følelsen av det! Jeg sa at jeg hadde gjort det, men ikke hvorfor. Da vi skulle starte fikk jeg ikke fyr på lyset jeg skulle tenne, og hun fikk ikke fyr på røkelsen. Vi lo litt og spøkte med at "noen" kanskje hindret oss. Vi fikk til slutt fyr og startet. Hun beskrev huset mitt både innvendig og utvendig, beskrev byggeår og areal. Hun fant først ikke gnomene hun så sist, men fant dem etterhvert på gjemmested hun beskrev. Så sier hun plutselig at hun også ser en person som stirrer på sønnen min...DA ble jeg uvel! Jeg spurte om det var når han sov? Både når han sov og når han lekte på rommet. Da måtte jeg fortelle hvorfor jeg hadde tenkt sånn på henne dagen før! 

Hun oppdaget flere dårlige energier som hang igjen i huset. Plutselig sa hun at det dunstet alkohol hos henne. De forrige eierne var alkoholikere...

Hun slet litt med å få bort alt, men greide det til slutt. Vi skulle da over på healing av meg. Jeg skulle lufte ut først, og siden det var surt og kaldt ute ble det iskaldt i huset. Kroppen min derimot kokte! Jeg svettet!

Vi fortsatte etter en liten lufte- og drikkepause. Hun så med en gang at her må det flere runder med healing til! Hun så at jeg sliter mye med høyre side. Sa at det så ut som jeg har hodepine mest på høyre side, og det stemmer. Hun fikk opp at nakken og ryggen er problematisk, og det stemmer også. Sa at jeg hadde problem med høyre kne, og det stemmer også! Hun så at det sitter mye stress i kroppen, og at jeg har vært som en støtte for så mange andre at jeg ignorert meg selv. Det stemmer også...

Tiden løp fra oss og vi avtalte at vi skulle utføre enda en healing om en uke. Etter samtalen ble jeg først kjemperastløs! Jeg ryddet og vasket i huset! Svettet enda mye, kroppen kokte! Plutselig ble jeg helt utslitt og trøtt. Måtte legge meg nedpå litt for å hente meg inn. 

Den første natten etter healing og rens ble litt ekkel. Ariane sa jo det kunne bli verre før det ble bedre. Sønnen min kom som normalt ned til meg på natten. Like etter han hadde lagt seg "fikk jeg beskjed om" å flytte meg litt for å gi plass til "Ole". Jeg flytta meg litt og kjente et par armer rundt meg som klemte til, akkurat som når noen ligger i skje bak deg. Jeg spurte "Ole?", og det klemte til igjen. Jeg ble så redd at jeg satte meg opp! Jeg vet ikke om jeg drømte dette eller ikke, men det var ingen andre der enn sønnen min. Han heter ikke Ole, og armene når ikke rundt meg 😂 Morgene etter fikk jeg melding fra sjefen at min kollega var syk, og Ole (en annen kollega) skulle steppe inn som vikar! Kanskje det bare var et forvarsel 😂

Det blir uansett spennende å følge med på tiden fremover, om det blir noen endring her hjemme 😊