Skip to main content

Klarsynte

Ariane

Ariane er landskjent og anbefalt internasjonalt. Hun er meget etterspurt pga. sin treffsikkerhet og detaljeringsnivå, både når det gjelder hendelsesforløp og tidsperspektiv i sine spådommer. 
Hennes kunder ringer igjen og igjen.


Ariane har aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente. Ariane vil vite minst mulig om nåsituasjonen når hun spår og vil alltid kunne fortelle noe i nåsituasjonen som stemmer (og som hun umulig kunne vite fra før), slik at den som blir spådd får tillit til at det hun får opp er korrekt. Det er alltid lettere å ha tillit til en spådom når man har sett forhold ut i fra fortid / nåtid som bevisst stemmer.

Ariane har medfødte evner og har også svært gode tilbakemeldinger på fjernhealing, dvs. healing over telefon, hvor mange har blitt kvitt kroniske lidelser og derigjennom fått økt livskvalitet.

Healingen er et samarbeid med kunden, hvor kundens egen oppgave er å være åpen, samt greie å slappe av mens Ariane kanaliserer inn den universelle healingenergien. Ariane er kjent for å kommunisere unike råd og hun brenner spesielt for at du utvikler dine egne intuitive og spirituelle evner.

Klarsynte Ariane gir alltid magiske råd som skal følges, slik at en spådom lettere går i oppfyllelse.

Arianes motto er: "Når du vet hva du vil - får du det til"! 


Navnet Ariane (av Ariadne) ble kanalisert ned til klarsynte Ariane helt plutselig og hun visste med en gang at dette navnet var riktig for henne. Så fant hun ut betydningen av navnet : Ariane var den som hjalp prinsen i Knossos ut av en vanskelig labyrint med et uhyre i labyrinten. Ariane ga prinsen en rød tråd, slik at han fant veien ut av labyrinten og drepte uhyret...

Ariadne betyr «ytterst ren» og kommer av det kretiskgreske ordet arihagne. Ariadne var fruktbarhetsgudinnen. 

Ariane er også den europeiske romfartsorganisasjonen ESAs navn på sitt største kommunikasjonssatelittprogram. Ariane 5 er den siste, og hittil kraftigste, bæreraketten utviklet av den europeiske romfartsorganisasjonen ESA

Det er "lett" for healere og synske å føle seg som en kommunikasjonssatelitt når man gjør lesninger og healer, for da kobler man seg på en energi som vi mener går fortere enn lysets hastighet. Det er derfor bl.a. fjernhealing ofte er mer effektiv enn healing ved "nær kontakt".

WIKI:
Ariane
Ariadne 


Ring 79 000 390 og snakk med Ariane! 

Se våre priser og betingelser.