Skip to main content

Jobb - Karriere

Alle fortjener å ha en god jobb og karriere! Dette er som hovedregel årsaken til vår økonomiske situasjon. Mange tilbringer flere timer på jobb enn privat, men dessverre er det mange som forblir lenger enn nødvendig i jobber som ikke er bra for en.

Les mer

Tidsperspektivet

Det er NÅ du lever. Fortiden er gått og den får vi ikke gjort noe med. Fremtiden er ennå ikke kommet, og den skapes ut i fra de valg du gjør i nåtid. Avhengig av valgene du gjør i nåtid ligger det derfor flere ulike muligheter for deg i fremtiden.

Les mer

Næringsliv

Trendforskning viser at på lik linje som .com-bølgen ble forutsett/spådd, så skal det spirituelle inn i næringslivet i årene som kommer.

Les mer

Healing - Helse

ALLE FORTJENER Å HA DET GODT OG FØLE LIVSGLEDE!

Uansett din nåværende helsetilstand, er det mulig å få det mye bedre. Et liv fylt av mere ro, glede og energi.

Les mer

Økonomi - Pengeglede

Sliter du med økonomien og mener at økonomi og penger er et problem? Føler du deg grådig og usympatisk hvis du vil ha mye penger? Er du av den oppfatning av at det finnes grenser for hvor mye penger du kan tjene? Har du overfokusering på at penger løser alle dine problem?

Les mer

Hus - Hjem

Hus og bolig, er i tillegg til kjærligheten den største avgjørelsen man tar i livet. Kjærlighet og bolig er oftest det som koster oss dyrest.

Les mer

Spirituell utvikling

Mange mener at alle mennesker er spirituelle, men at vi har glemt hvordan vi bruker "redskapet", dvs. vi er alle spirituelle vesener i en fysisk menneskekropp.

Les mer

Kjærlighet - Relasjoner

Alle fortjener å oppleve ekte kjærlighet og gode relasjoner! Kjærligheten er den mest sammensatte og den viktigste av alle menneskelige følelser.

Les mer