Skip to main content

Hus - Hjem

Hus og bolig, er i tillegg til kjærligheten den største avgjørelsen man tar i livet. Kjærlighet og bolig er oftest det som koster oss dyrest.

Det er lett å tro at det er tilfeldigtheter om man får kjøpt en bolig eller ikke. Men - våre klarsynte vet at tilfeldigheter absolutt ikke er tilfeldige. Dersom det er en bolig du gjerne vil ha, som du ikke får, så vil skjebnen noe som er bedre for deg. 

Våre klarsynte ser inn i fremtiden for å se om det ligger en flytting på deg og om når dette eventuelt kan skje. Vi går også inn og ser om en spesifikk bolig kan være den rette for deg, dvs. den bolig skjebnen ønsker for deg på din livsvei videre. Vi er alle avhengige av å ha rene og positive energier rundt oss. Energier har mer påvirkning på oss enn de fleste tror, negativ energi gjør en slapp og tappet, skaper konflikter og har også stor innvirkning på helse- og sinnstilstanden vår. På sikt påvirker dette igjen vår økonomiske situasjon.

Å ha dårlig energi i huset behøver ikke å bety at det er en gjenganger på besøk!
Energiene kan ligge i bakken hvor huset står og vi kan også dra med oss energier fra andre mennesker/andre identiteter. Om du føler at du har dårlig energi i huset eller er plaget av gjengangere, kan du ringe en av våre klarsynte og de vil koble seg på den universelle kraften og gå inn og se på årsaken bak problemene.

Vår husrensspesialist går spesifikt inn og renser energiene under og i huset ditt rom for rom.

Vi har svært gode tilbakemeldinger fra kunder som forteller om en helt ny livssituasjon etter å ha fått renset huset sitt.

Våre klarsynte forholder seg til astrologi, stjernetegnene, månefaser og tidsperspektivet i alle lesninger.

Ring  79 000 390 for å snakke med en av våre synske eller vår husrensspesialist vedr. flytting og bolig.

Se våre priser og betingelser.