Skip to main content

Siste referanser

Detaljer har stemt på en prikk!

Jeg har brukt Ariane som spådame og veileder gjennom mange år, der spådommene viser seg å stemme gang på gang. Veldig ofte stemmer det nøyaktig på tid. Hun har mange ganger gjort meg roligere og lettere til sinns etter en samtale. Jeg skjønner i ettertid at det har foregått en healing samtidig med samtalen.

Les mer

Ariane er blitt min ledsager

Eg vil gjerne få takke deg for god og sannferdig spåing du he gitt meg. Det e heilt ”sjukt” kor mykje som he stemt ang spådommene.

Les mer

Takk Ariane, for hjelp i vanskelige stunder!

Jeg stiftet bekjentskap med Ariane ved at det tikket inn en sms med beskjed om at ”Ariane igjen var å treffe etter en tids fravær.” Ikke vet jeg hvordan, eller hvorfor, den meldingen havnet hos meg, men det var nok en mening med det som med alt annet.

Les mer

Bruk av Ariane som rådgiver

Som daglig leder i eget firma og som privatperson har jeg hatt den glede av å bruke Ariane som rådgiver i flere år. Hun har hjulpet meg i å se muligheter og løsninger som har vært svært forskjellige fra mine egne tanker og ideer. Dette har medført at den bredde på informasjon som har blitt tilgjengelig for meg har blitt vesentlig større.  De beslutninger som jeg har fattet på bakgrunn råd fra Ariane har alle vært svært fruktbare. Selv om noen råd føltes svært kontroversielle da de ble gitt, har de i etterkant vist seg å stemme meget godt.

Les mer

Ring Ariane i dag!

Ariane er spå/guiding- kvinnen du burde kontakte hvis du ønsker å få vite hva fremtiden kommer til å bringe deg, samt å få gode råd og guiding dag for dag i kjærligheten. Hun gir deg også gode råd og guider deg til samtidig å ta godt vare på deg selv, og til å la dag selv finne dine egene drømmer å nå de! Ariane er rå til å fjern heale også, bare å snakke med henne har gjort at jeg ved flere anledninger har fått masse energi og følt meg bedre - flere ganger.

Les mer

Jeg vil anbefale Ariane på det sterkeste!

Hei Ariane...

Jeg ringte deg første gang i mai 07 og fikk en spådom av deg angående kjærlighet, jobb og diverse andre ting. Jeg har blitt spådd av flere forskjellige klarsynte de siste 5 årene og lite eller ingenting har skjedd av det jeg har blitt spådd, så skeptiske var stor også nå.

Les mer

Dette er utrolig!

Dette er utrolig sykt!

Ariane er bare helt utrolig, og særlig når det gjelder tid. Alle sier det er vanskelig å spå tid, men Ariane gjør det på dag og klokkeslett (spennende), særlig når jeg egentlig ikke hadde tro på dette å bli spådd, men ble overtalt av venninner om å prøve. Etter hvert har Ariane vært en kjempestøtte som har gitt meg råd om alt fra jobb til kjærlighetslivet. Hun er ærlig, rett frem holder ingenting inne, men forteller deg det hun ser og føler.

Les mer

Alt har stemt!

Hei!

Jeg har nå ringt Ariane mange ganger for å få råd i livet mitt. Må si at jeg har ringt mange spåtelefoner, men ingen har vert like treffsikker som henne.. Ikke i nærheten en gang!

Les mer

Stemte på dagen!

Hei Ariane!

Har mange ganger ringt deg ang. min manns visum. Han er fortsatt i Nepal, men nå skjer det noe. Jeg ringte UDI idag, og de kunne fortelle at de hadde innvilget 1 års opphold + visum.

Les mer

Er det mulig…. hun er jo helt rå!

Jeg har vært i kontakt med x-antall ”spådamer” oppigjennom årene, men ingen kan måle seg med Ariane! Første gang jeg snakket med Ariane var i 2003, vi pratet da om typen meg, kjærlighet, jobb osv. Hun ga meg bekreftelse på ting jeg allerede viste, og hjalp meg videre i ting jeg lurte på. Alltid god å snakke med!

Les mer

Ariane er også flink til å heale

Hei!

Jeg har vært i kontakt med Ariane ang. min økonomi og mye mer, hun har sagt masse som har skjedd etterpå. Skal man først ringe en synsk, så ring Ariane, for hun kan! Har prøvd mange teletorg tjenester, og det er mye humbug mot høy betaling.

Les mer

Når du tror alt håp er ute, er det ikke det!

Jeg var i en veldig tøff tid i livet mitt der mannen jeg visste fra første stund, var han jeg skulle dele resten av livet mitt med, flyttet fra meg og avlyste bryllupet. Vi begge visste med en gang vi så hverandre at dette var personen vi skulle dele resten av livet med. Jeg for min del følte jeg at kjente han, selv om jeg aldri hadde hverken sett han, eller snakket med han før. Men vi sto begge paralysert og så på hverandre lenge før vi gikk mot hverandre for å hilse på hverandre. Og jeg husker jeg så på han og tenkte: Der er han... mannen i mitt liv, som jeg skal dele resten av livet mitt med... Sprøtt!!! Jeg VAR ikke av de som 
trodde på "kjærlighet ved første blikk, men kan med hånden på hjertet jeg gjør det nå.

Les mer

Leteaksjon i Beiarn

Vi var 3 jenter som engasjerte oss i letingen av den savnede Lisa og bestemte oss for å oppsøke en klarsynt 
som kanksje kunne gi oss noen tips/bilder på hvor denne jenta kunne befinne seg. Vi hadde en sammtale som 
fikk oss til å få litt ro i sjelen etter alt opprøret som hadde foregått.

Les mer

Et fantastisk menneske

Kjære deg!

Vil bare benytte anledningen til å si tusen takk for de samtalene vi har hatt, det har hjulpet meg utrolig mye, du er rett og slett et fantastisk menneske du. Du har full forståelse for min situasjon og det betyr mye for meg siden det til tider er fryktelig tungt så det å snakke med deg har fått meg til å føle meg mye bedre, så tusen takk, uten din hjelp så hadde det ikke vært så lett tror jeg, nå gjenstår det å se om du får rett denne gangen og det håper jo selvfølgelig jeg.....men nå omdagen er det veldig tungt og jeg skjønner ikke helt hvorfor men når det gjelder denne skytte-kvinnen men håper det er bedring i vente.

Les mer

Spesielle evner

Hei Ariane,

Ville bare si, som jeg har sagt før, at du ER unik. Alle samtalene vi har hatt, har løftet meg mer enn noe annet. Selv i mine dypeste depresjoner har du fått meg til å føle håp og til å komme meg igjennom situasjoner på en god måte. Jeg har hatt jevnlig kontakt med deg i et halvt år nå, og aldri følt meg sterkere. Jeg har prøvd å følge råd fra deg, og de funker utmerket når jeg går inn for å virkelig følge dem. Merker motstand når jeg har prøvd en motsatt vei, så det er tydelig at du har spesielle evner og vet hva som fungerer best.

Les mer