Skip to main content

Spesielle evner

Hei Ariane,

Ville bare si, som jeg har sagt før, at du ER unik. Alle samtalene vi har hatt, har løftet meg mer enn noe annet. Selv i mine dypeste depresjoner har du fått meg til å føle håp og til å komme meg igjennom situasjoner på en god måte. Jeg har hatt jevnlig kontakt med deg i et halvt år nå, og aldri følt meg sterkere. Jeg har prøvd å følge råd fra deg, og de funker utmerket når jeg går inn for å virkelig følge dem. Merker motstand når jeg har prøvd en motsatt vei, så det er tydelig at du har spesielle evner og vet hva som fungerer best.

Du har hatt rett i sååå masse når det gjelder meg, fortsatt noen ting som står igjen, men vi får bare vente og se. Det er småting som har skjedd nå i det siste som har bekreftet ting du har sagt, samtidig som det skjer ting som gjør meg skikkelig usikker,men som du selv sa, universet jobber på sin måte, selvom vi ikke alltid skjønner ting der og da. Første gang jeg ringte deg, var jeg diagnotisert med alvorlig depresjon, men nå i dag føler jeg meg som en helt annen person! 

Det er en deilig følelse :) Jeg føler også at jeg har funnet meg selv, mye takket være deg. Nå ser jeg bare fram til å utvikle meg videre spirituelt! 

Du hjalp meg med å få livsgleden tilbake! Tusen hjertelig takk for det, min engel :)

De beste anbefalinger fra meg!

Klem Merete!