Skip to main content

Siste referanser

Ariane er blitt min ledsager

Eg vil gjerne få takke deg for god og sannferdig spåing du he gitt meg. Det e heilt ”sjukt” kor mykje som he stemt ang spådommene.

For å få forklare andre som e inn på sida di, vil eg fortelle litt om vår kontakt.

Eg hadde kontakt med Ariane i mars 06 ang jobben min. Eg hadde søkt på ei stilling som eg hadde blitt tilbudt og kursa meg til. Eg såg i grunnen jobben som min, men noko fekk meg til å spørre Ariane.

Ho meinte at eg ville begynne i ein heilt anna jobb enn den ei hadde søkt på. Ho meinte også at den jobben eg kom til å ta var ei ledar stilling og hadde ei høgere lønn enn den ei hadde søkt på, og at eg ville begynne allerede i ny jobb i mai. Det hadde eg lite tru på, for eg var fast bestemt på å forsette der eg var. Men so viste det seg at i den bedrifta eg jobba i, hadde problem i ei anna avd. med personalet. Og for å løyse den, overførte dei ein person inn på den avd. eg jobba på. Da sto det plutselig mellom meg og henne, det blei ikkje eg som fekk den stillinga, men dei ville overflytte meg til ei anna avd. 2 mil vekk, men den takka eg nei til. 3 dager seinere blei eg tilbudt ei formann stilling. Eg takka ja og begynte den 9. mai.

Samme dagen spådde ho også at ei snart ville møte kjærligheten og at han ville vere yngre enn meg. Ho såg at han ville komme inn i livet mitt i slutten av mars, og at eg ville møte han på ein privat fest.

Ho såg også graviditet på meg i april, noko som førte til at eg skaffa meg prevensjon med ein gang. Fordi eg var aleine om ansvaret til 3 barn.

Eg traff kjærligheten i slutten av mars i ein 30 års dag, og det viser seg at han e 6 år yngre enn meg. Og i mai oppdaga eg at eg var gravid, men mista berre nokre dager etter at eg oppdaga det. So eg forsetter berre med prevensjonen min.

I slutten på mai spår Ariane meg igjen. Ho ser ein sorg i mai, men ser også graviditet seinere på året og nevner også jan 07 ang gravitet. Ho seier også at eg blir sambuer på slutten av året.

Ho ser også at han eg blir sambuer med er sjømann. Mannen eg traff i mars er sjømann. Eg ler berre, for eg såg ikkje at ville bli gravid med eit uhell ein gang til, eg brukte faktisk prevensjon enda.

So går juni og nesten heile juli, da syns eg at eg hadde fått sånn mage, men tenkte at det var p pillene som var årsaka, for eg hadde no mensen. So får eg merkelige blødninger 26 juli og drar da til lege. Der kan legen fortelle meg at eg er gravid, blir sendt inn til sjukehuset pga blødninger. Der eg får vite at eg er nesten 18 uker på vei og at alt sto bra til. Det dei trudde hadde skjedd, var at eg var gravid med tvillinger i mai og he mista den eine. Barnefaren tok det veldig greitt og flytta faktisk inn til meg ei uke før jul. 22 jan blei eg mor til ein velskapt gut.

Ariane var ganske påstålig når ho spådde meg, men dere ser at ho hadde rett.

Ariane he blitt min ledsager, ho e veldig positiv og ho he ein stor aura av ro rundt seg.

Eg blir veldig positiv og rolig, når eg prater med Ariane, og eg kjeme til å ha mykje kontakt med ho videre.

Tusen takk Ariane!

Klem fra Hilde