Skip to main content

Siste referanser

Dette er utrolig!

Dette er utrolig sykt!

Ariane er bare helt utrolig, og særlig når det gjelder tid. Alle sier det er vanskelig å spå tid, men Ariane gjør det på dag og klokkeslett (spennende), særlig når jeg egentlig ikke hadde tro på dette å bli spådd, men ble overtalt av venninner om å prøve. Etter hvert har Ariane vært en kjempestøtte som har gitt meg råd om alt fra jobb til kjærlighetslivet. Hun er ærlig, rett frem holder ingenting inne, men forteller deg det hun ser og føler.

Hun har sagt til meg at jeg kom til å bytte jobb, men jeg sa til henne da burde jeg søke først på andre jobber. Der tok jeg fullstendig feil, en dag ringte telefonen, og der kom det et nytt jobbtilbud fra et annet firma.

Når det gjelder kjærligheten så er jo det et kapittel for seg selv i livet mitt. Jeg har styret med en i noen år nå, til å begynne med så var ingen av oss klar for forhold, men følelsene kommer etter vært. Når de dukket opp så blitt slutt mellom oss, etter en stund var det ”på han igjen”...

Jeg har jo hatt andre inne mellom det, samme har han. Ariane har  hele tiden sagt at han ligger i kortene mine. Det har jo stemt; vi har alltid kommet tilbake til hverandre. For et halvt år siden så ble det slutt igjen, men denne gangen bestemte jeg meg at dette var og ble siste gang. Uansett hva vi gjorde så ble det rør, eller for å si det på en annen måte: Vi var dyktige til å såre hverandre. Jeg forsvant ut av livet hans ”trodde” jeg. Tiden gikk, Ariane sa han lå i kortene mine, men jeg lukket ørene ville ikke høre på henne. Så en dag ringte han, vi snakket om alt, også hva vi har gjort mot hverandre. Vi var enig om at det var noe spesielt mellom oss, men vi kan ikke fortsette som før pga vi ødelegger hverandre.

Jeg tok kontakt med Ariane, hun fortalte meg at torsdag kl 1600 kommer han….. Og hva skjer?
Jo, han står der uten forvarsel…

Mvh
Karen