Skip to main content

Siste referanser

Er det mulig…. hun er jo helt rå!

Jeg har vært i kontakt med x-antall ”spådamer” oppigjennom årene, men ingen kan måle seg med Ariane! Første gang jeg snakket med Ariane var i 2003, vi pratet da om typen meg, kjærlighet, jobb osv. Hun ga meg bekreftelse på ting jeg allerede viste, og hjalp meg videre i ting jeg lurte på. Alltid god å snakke med!

Så var det en tid jeg ikke fikk tak i henne, hun hadde sluttet der jeg fikk kontakt med henne, jeg var kjempefortvilet. Plutselig en dag som jeg faktisk hadde fortalt noen om mine erfaringer med Ariane fikk jeg en melding på telefonen… Der stod det at Ariane var å treffe på nr XXX. Jeg ble kjempeglad for å få fatt i henne, ringte henne og vi var i gang igjen.

Her er noe av det:

Vi fikk skriftlig beskjed i min tidligere jobb at vi skulle bli oppsagt i november 2004, jeg ringte selvsagt Ariane for å høre om hun hadde noe å si om det. Hun sa ” ta det helt med ro, du har jobb i et år til”… Jeg ble irritert og tenkte bortkastede penger, arbeidsgiveren min hadde jo sagt….. I slutten av oktober 2004 fikk vi atter et brev fra min arbeidsgiver hvor det stod at oppsigelsen ble trukket tilbake, jeg sluttet der i oktober 2005, så Ariane hadde rett.

Hun ser at jeg er gravid uten at jeg selv vet det og at det blir en gutt, jeg nekter, var 42 år da og tenkte at det var for godt til å være sant. En mnd senere ringer jeg tilbake til Ariane for å bekrefte at jeg var to mnd på vei da jeg snakket med henne sist. Rett igjen!

En gang ringte jeg henne å spurte om hun kunne finne igjen ting, hun sa hun trodde ikke hun var så god på det, men vi prøver. Min datter hadde mistet et armebånd hun var utrolig glad i, vi lette overalt etter det, uten hell. Ariane sa ”jeg ser en mann som sitter på det”, vi tolket det slik at det var en mann som hadde tatt det. Et par mnd senere fant vi det hengende under stolen til min samboer, hun hadde sittet i den stolen den dagen det forsvant, så det var virkelig en mann som satt på det.

I de siste fire årene har jeg bodd på Vestlandet. Min sambo er vestlending og jeg fra Sørlandet. Har hatt store ønsker om å flytte sørover og har vært i kontakt med Ariane vedr. dette. Har jeg sett hus og plass av interesse har jeg ofte ringt, hun har sagt vent, vent… Ringte i juni 2006 og da sa Ariane at hun så endringer hos oss i august og flytting i oktober-november. Vi ble tilbudt et hus på hjemplassen min i august, solgte i vest og flyttet inn her i november. Utrolig, men sant!

Hun har hatt rett når det gjelder kjærlighet, jobb, barn, bosted og mye, mye mer. Jobben til min samboer så hun med rett type jobb og ansettelsestid.

Egentlig kunne jeg skrevet side opp og side ned med ting som har stemt etter samtaler med Ariane…. Og veldig ofte tenker jeg at… hmmmm….det var jo det Ariane sa.

Jeg har anbefalt Ariane til mange og tilbakemeldingene er ”er det mulig…. hun er jo helt rå!”

Hilsen fra Ann Kristin - som fortsetter å anbefale...