Skip to main content

Siste referanser

Jeg vil anbefale Ariane på det sterkeste!

Hei Ariane...

Jeg ringte deg første gang i mai 07 og fikk en spådom av deg angående kjærlighet, jobb og diverse andre ting. Jeg har blitt spådd av flere forskjellige klarsynte de siste 5 årene og lite eller ingenting har skjedd av det jeg har blitt spådd, så skeptiske var stor også nå.

Når det gjald kjærligheten sa du at jeg ville få kontakt igjen med en yngre mann som jeg visste hvem var, jeg skulle ut på en reise i september og jeg ville bytte jobb utover høsten, oktober eller november. Før jeg skulle ut på denne reisen min, ville jeg tilfeldigvis møte denne mannen igjen. Deretter ville han være litt fraværende en liten stund, men vi skulle ha kontakt pr tlf, sms og mail. Etter reisen min skulle det ta seg opp igjen.

Jeg satt og tenkte på denne spådommen en stund etterpå. Dette virket da litt for godt til å være sant. Økonomien tilsa ikke at det ble noen ferie på meg utover høsten, og ikke vanker jeg og denne mannen i samme miljø, men får jo se da tenkte jeg.

Sommeren gikk og intenting skjedde av det du hadde sagt. Ringte på nytt i begynnelsen av august. Fikk da igjen samme spådom, men med noen flere detaljer på hva som hadde skjedd og hvorfor. Jeg hadde i mellomtiden fått vite at denne mannen hadde tatt et valg og flyttet hjem til sin fraseparerte kone. Du sa at dette er bare et siste forsøk på å lappe sammen noe som allerede er dødfødt og at det ikke ville gå bra. De kom til å gå fra hverandre og skrive under skilsmissepapirene om kort tid. Han ville beholde huset og hun flytte ut sa du. Dette så jeg litt merkelig da det er hun som har bodd i huset hele tiden sammen med barna..

Det som videre har skjedd er at jeg og ei venninne var på et stort utearrangement for et par uker siden og blandt mange, mange mennesker traff jeg ham igjen og vi hadde noen hyggelige timer sammen på dette arrangementet. Så det du så her stemmer virkelig. Oddsen for at jeg ville treffe ham der var egentlig veldig liten. Noen få dager etter dette arrangementet fikk jeg også vite at han skulle skilles og at han skulle beholde huset, så her fikk du også rett.

Ikke nok med det, men for noen dager siden ringte det ei venninne og lurte på om jeg ville være med på en sydentur, etter mye frem og tilbake gikk dette også i orden. Du fikk rett igjen.

Når det gjelder jobb har det ikke skjedd noe spesifikt ennå, men det er på trappene til at det skal opprettes en jobb jeg gjerne kunne tenke meg så her håper virkelig du får rett. Så langt har du fått rett på meg og nå er det bare tiden videre som vil gi svar på om resten stemmer også.

Jeg vil anbefale Ariane på det sterkeste. Hun får deg til å føle en slik indre ro at det er nesten litt skremmende, og jeg vil takke deg for at du igjen har fått meg til å tro på at det virkelig finnes klarsynte og personer som tar jobben sin alvorlig..

Jeg kommer klart til å ringe deg igjen når jeg føler at behovet er der.