Skip to main content

Siste referanser

Ring Ariane i dag!

Ariane er spå/guiding- kvinnen du burde kontakte hvis du ønsker å få vite hva fremtiden kommer til å bringe deg, samt å få gode råd og guiding dag for dag i kjærligheten. Hun gir deg også gode råd og guider deg til samtidig å ta godt vare på deg selv, og til å la dag selv finne dine egene drømmer å nå de! Ariane er rå til å fjern heale også, bare å snakke med henne har gjort at jeg ved flere anledninger har fått masse energi og følt meg bedre - flere ganger.

Hun ser også ting og tang man har mistet eller forlagt og klarer å guide deg til å finne dem igjen. Ariane er en rå drømmetyder også. Hun er ærlig og hun snakker deg ikke etter munnen, hvilket jeg synes er trygt! Hun guider deg, ivaretar deg, og er 100% lojal, konfidensiell. Man føler seg i trygge hender, da hun er et ekte medium; noe man merker. Hun er det jeg kaller, og har opplevd, som en kvinne som tar sin oppgave alvorlig. Hun er svært glad i arbeidet hun gjør, hun videreutvikler seg og er lidenskapelig opptatt av å arbeide for og i lyset.

Hun er meget treffsikker og konkret i sine spådommer. Første gang jeg kontaktet Ariane var for to år siden nå. Fra første øyeblikk følte jeg meg ivaretatt og tatt på alvor. Hun er der for deg, hun har vidde, dybde, forståelse og empati, humor der det trengs, et levende engasjement og sist men ikke minst HEALING evner!  Mange gode kvaliteter som gjør arbeidet hennes unikt. Med hennes lys arbeider evner.

Her er bare noe av alt hun har rett og slett sjokkert meg med: Erfaringene med Ariane er mange og sterkt treffende. Tid er en meget vanskelig å spå i, men Ariane er den som har hatt unik stor treffsikkerhet på dager og til og med klokkeslett. Dette er noe vi mennesker så sårt trenger til tider, og i utfordrende perioder i livet. Da er det godt å kunne ringe til Ariane som er så treffsikker til og med i tid! I kjærlighetsspørsmål har hun ikke tatt feil med meg, samt med flere av mine venner som selv har erfart Arianes evner!

Sommeren 2007 knakk jeg en tann helt ned til roten. Ingen tannleger kunne behandle meg før syv dager senere pga ferieavvikklinger, mye på gang osv. I en samtale med Ariane to kvelder etter jeg hadde knekt tannen fikk Ariane "opp" at jeg hadde smerter! Enda jeg ikke hadde sagt noe til henne om dette. Selv om tilliten min til den åndelige verdenen og lysets kraft er sterkt, falt det meg ikke inn at Ariane kunne fjerne
så utrolig sterke smerter som ikke sterke smertestillende kunne ta. "Det er meget vanskelig å fjernheale tannverk" sa Ariane "men jeg skal forsøke!" Okey tenkte jeg, hvorfor ikke? Noen minutter etter var smertene helt borte!!! Da jeg kom til min tannlege en uke senere fikk han nesten sjokk over at jeg ikke hadde smerter da nerven til tannen var åpen! Ingen betennelser, verk eller smerter hadde jeg etter at Ariane
fjernhealet meg!

Episodene har vært mange, hun har bl.a. fjernet sykdomstegn mange ganger. Ariane tar seg utrolig godt av sine kunder, og man merker at hun er ekte glad over å kunne guide og hjelpe! Det Ariane spår/guider deg, kommer du til å se og erfare at er så treffsikkert at det er en sann fryd. Ariane er et medium som er proppfull av liv, engasjement, livslyst, glød og nestekjælighet!

Mine anbefalninger til dere som leser disse linjer: Ariane er mediumet og guideren du burde ringe idag! Det er en sann, ekte, spennende og healende opplevelse å la henne komme med hjelp fra lyset og den åndelige verden med budskap til nettopp deg på livets vei!

Kristina