Skip to main content

Siste referanser

Takk Ariane, for hjelp i vanskelige stunder!

Jeg stiftet bekjentskap med Ariane ved at det tikket inn en sms med beskjed om at ”Ariane igjen var å treffe etter en tids fravær.” Ikke vet jeg hvordan, eller hvorfor, den meldingen havnet hos meg, men det var nok en mening med det som med alt annet.

Dette skjedde for halvannet år siden. Jeg var langt nede pga samlivsproblemer, noe som slet veldig på meg på alle måter. Jeg var frustrert og nedfor og forsto ikke hvordan jeg skulle klare å komme meg videre med livet på en positiv måte. Det var så mange spørsmål og ingen svar. Jeg ringte mange ulike spådamer før jeg til slutt ringte Ariane. Jeg var fryktelig deppa, sliten og lei av all motgangen. Jeg ba om healing da jeg følte en veldig sorg i meg, og spurte også om hun kunne se på hva det var som rørte seg rundt meg og mitt liv. Jeg fikk healing mens jeg ble spådd og følte meg oppløftet av samtalen etter at vi var ferdig. Jeg husker ikke hva vi snakket om første gang, bare at jeg følte meg lettere til sinns etterpå og at det føltes som om jeg hadde snakket med en venn. Jeg følte meg godt ivaretatt av en omsorgsfull og vennlig person, og det var vel årsaken til at jeg våget å ringe tilbake etter en tid.

Tingene gikk trått og jeg ringte henne igjen mange ganger. Fikk healing og ble spådd. Hun forutså graviditet og ny jobb, som begge viste seg å stemme. Hun forsikret meg om at selv om situasjonen så mørk ut mellom oss så ville det bli bra. Jeg var sikker på at vårt forhold var over, men hun var helt skråsikker på at det ville ordne seg og at vi ville komme sammen igjen og løse problemene, noe som viste seg å stemme. Hun forutså også at han ville nå sine mål med tanke på sin karriere, også der har hun hatt rett. Ariane har gitt meg mange gode råd både i forhold til jobb og kjærlighet. Enkelte ganger har jeg gjort det stikk motsatte, og da har jeg fått føle motgangen. Jeg føler at jeg har utviklet meg i positiv retning med tanke på negativ tenking. Det har hjulpet meg mange ganger å holde på de positive tankene når ting har sett mørk ut. Jeg snakket med henne for en tid tilbake og hun fortalte meg en del ting som var i emning. Det hun har forutsett er nesten for utrolig til å være sant. Er spent på fortsettelsen.

Jeg takker deg for at du alltid er så tålmodig med meg. Du har vært min veileder og terapeut, det er jeg deg evig takknemlig for.

Hilsen frustrert frue fra nord