Skip to main content

Kjærlighet - Relasjoner

Alle fortjener å oppleve ekte kjærlighet og gode relasjoner! Kjærligheten er den mest sammensatte og den viktigste av alle menneskelige følelser.

Hva er behov? Hva er kjærlighet?

Alle har vi våre forestillinger om hva vi kaller kjærlighet.

Kjærligheten kan være både kreativ og destruktiv, skremmende, og ikke minst vakker når partene passer godt sammen. Skjebnen byr på mange muligheter for valg av ulike partnere. Hvordan det går i kjærlighetslivet er derfor til syvende og sist avhengig av de valg vi gjør i livet. Det gjelder derfor å velge en partner som er bra for en selv! Ingen klarer vel gi av kjærlighet til andre uten å leve i kjærlighet til seg selv og sitt eget liv.

Et ordtak sier: "What goes around comes back/det du sender ut får du tilbake". Dette kan brukes positivt; Du kan ikke endre den annen part, men du kan endre din egen måte å ta tingene på.

Vær bevisst på at du faktisk sender kjærlighet til partneren din, men vær også bevisst på dine egne grenser, først da kan du skape gode, vedvarende romantiske relasjoner.

Våre synske spår på skjebneviljen - når kan du regne med å møte "den rette" - en sjelevenn? Våre synske går inn og ser på energiene rundt deg, om det er kjærlighet der, og vi er opptatte av å gi råd om hva som eventuelt kan gjøres for å skape kjærlighetsenergier, dvs. mer hell og lykke i kjærligheten.

Vi har kunder som ringer igjen og igjen - da detaljerte beskrevne hendelser i kjærligheten viser seg å stemme, ofte også på tid.

Våre klarsynte ser i fortid, nåtid og inn i fremtiden, og vi gir alltid råd om hva du selv bør og kan gjøre for å oppleve kjærligheten på sitt beste. De forholder seg til astrologi, stjernetegnene, månefaser og tidsperspektivet i alle lesninger.

Ring  79 000 390 for å høre hva fremtiden bringer for deg innen kjærligheten!

Se våre priser og betingelser.